Wysłany: Nie Sie 30, 2009 13:08 [214]Przy zamykaniu swiecą się światła stopu
Dzisiaj przy zamykaniu roverka zobaczyłem że na sekundę zaświecą mi się też z kierunkowskazami światła stopu.Dodam też że często muszę wymieniać bezpiecznik od światła stopu i wstecznego.W czym tkwi problem wczoraj jechałem w bardzo duży deszcz może coś zamokło i robi zwarcie.
[ Dodano: Nie Sie 30, 2009 14:47 ]
a jeszcze takie pytanie czy będę musiał odłączyć akumulator jak będę grzebał przy tej wiązce tylnej klapy bo gdzieś czytałem że jak odłączę akumulator to będę musiał zsynchronizować pilot.
jeszcze takie pytanie czy będę musiał odłączyć akumulator jak będę grzebał przy tej wiązce
w najgorszym wypadku spali ci bezpiecznik jak zrobisz zwarcie
nigdy i w żadnym samochodzie jaki miałem do tej pory nie odłączałem akumulatora i nigdy nic sie nie stało.nawet jak rozpinam kostki od srs to robie to pod napięciem i wszystko jest ok.
[ Dodano: Nie Sie 30, 2009 14:47 ]
a jeszcze takie pytanie czy będę musiał odłączyć akumulator jak będę grzebał przy tej wiązce tylnej klapy bo gdzieś czytałem że jak odłączę akumulator to będę musiał zsynchronizować pilot.
No ale czy 4-krotne naciśnięcie przycisku "zamknij" na pilocie to takie wielkie mecyje?
jeszcze takie pytanie czy będę musiał odłączyć akumulator jak będę grzebał przy tej wiązce
w najgorszym wypadku spali ci bezpiecznik jak zrobisz zwarcie
nigdy i w żadnym samochodzie jaki miałem do tej pory nie odłączałem akumulatora i nigdy nic sie nie stało.nawet jak rozpinam kostki od srs to robie to pod napięciem i wszystko jest ok.
Ja byłem przy dwóch wymianach kierownicy w róznych R. Akumulator nie był odpinany i nic się nie stało. Jest
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
siłownik dostaje jednocześnie dwoma przewodami masę i plus tyle, że zamiennie (różna biegunowość dla zamykania i otwierania) a podświetlenie bagażnika to stały plus na żarówce a minus idzie właśnie od blaszki w zamku w klapie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum