generalnie miałem czasami problemy z odpaleniem samochodu .. stawiałem na kąt wtrysku .. podjechałem do "Morgan Car System s.c." bo do mariusz418 to kolejki są 2 tygodniowe ..
ponoć nie było i założyli: pompka ręczna paliwa diesel 158,00 plus test komputerowy silnika oraz założenie pompki z zaworem jednokierunkowym 183,00 czyli za tą przyjemność ogółem 341,60 .. samochód odebrałem i to miało być to .. we wtorek oddałem na poprawkę bo oczywiście nic się nie zmieniło .. 2 diagnoza to : możliwe, że jeden ze wtrysków daje za dużo paliwa ale, że oni nie mają możliwości dokładnej tego diagnozy i, że muszę sobie szukać jakiegoś pompiarza ..
.. skoro nic się nie zmieniło po założeniu tego zaworu jednokierunkowego .. to był sens go montować ?
czy jestem skazany na 2 tygodniowe kolejki do mairusz418 czy też może jest ktoś w warszawie od pomp rowerkowych?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 21:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to jest pompa do benzyniaka i u Ciebie jej nie ma ... Tobie pewnie wymienili gruszkę przed filtrem paliwa i w niej są zaworki zwrotne .... mogliby podać ten odczytany kąt wtrysku z testu komputerowego chociaż. Co do odpalania to:
http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#49
podbiję temat ku przestrodze przed "Morgan Car System s.c." Radzę omijać warsztat .. dzięki ich znakomitemu podejściu do moich problemów z odpalaniem odwiedziłem z 2 warsztaty zajmujące się pompami wtryskowymi i dzwoniłem do nie wiem już sam ilu .. przy okazji wymiany oleju i filtrów mój mechanik przyspieszył mi deko kąt wtrysku i R jest teraz cacy .. nie dostałem żadnego wydruku z komputera z "Morgan Car System s.c." więc nie wiem czy po prostu nie skasowali mnie na 340 zeta nie robiąc nic. Do tego usiłowali mi wmówić, że dzięki nim mam lepiej choć nic się nie zmieniło i nawciskali mi jeszcze co bym szukał kogoś od wtrysków itp ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum