Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Czy ktoś może mi powiedzieć jakie długości wycieraczek oryginalnie są w R75?
W sprzedaży występują 2 rodzaje: obie strony 55cm lub 55cm(kierowca) i 53cm (pasażer).
Jakiej firmy polecacie?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 08, 2010 17:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 19:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Polecam MOTGUM. Dobrze się sprawują i są niedrogie
Po co płacić za coś dwa razy więcej i mieć tą samą jakość. Ja wolę częściej zmieniać wycieraczki. Miałem poprzedni wycieraczki bosh'a i nie widzę żadnej różnicy
kerbi, Mam je od niedawna. Jedno co jest dobre to to że puki co ładnie "zmiatają" z szyby. Jednak zdaje sobie sprawe że nie bedzie tak wiecznie. Np. rozchlapany lekko przyschnięty robal znika pod wpływem płynu i wycieraczek. Wcześniej mi tylko rozmazywały. Nie napisze że są najlepsze na świecie ...Bo nie wiem. Jednak mogę z cała odpowiedzialnością napisać że jestem bardzo zadowolony. Aha. Miałem taki przypadek na który zwróciłem uwagę. Podczas obfitego deszczu (jakby to opisać?) nie cofają wody. W poprzednich tak miałem że poszły w lewo ale z górnej ich części woda zalewała mi szybe. Teraz jest inaczej zbierają równo. Ale zamiksowałem Co do składu chemicznego gumy ...to nie wiem
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum