Wysłany: Nie Sie 30, 2009 09:54 radio blaupunkt i telefonowanie z niego
WITAM WSZYSTKICH MILOSNIKOW ROVER'KOW A SZCZEGOLNIE TYCH Z SERII 600 kupilam niedawno rover'a 620 sdi. jest w nim ponoc oryginalnie montowane radio na kasety -nic nie szkodzi ma to swoj urok i zawsze przeciez mozna zamontowac w wielkim bagazniku wekslare- z ktoree rowniez mona dzwonic po wlozeniu karty sim. zrobilam tak i po znalezieniu sieci wykrecilam nr, polaczylo mnie, slyszalam odbiorce ale on mnie nie slyszal!!! czy ktos wie co moze dolegac tej sprawie??? a i przy okazji... sciaga auto na prawo - wg poprzedniego wlasciciela to tylko geometria/zbieznosc... prosze napisac jesli ktos sie orientuje czy to nie jest jakas przypadlosc SZESCSETKI POZDRAWIAM
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 09:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 09:57
Co do drugiej sprawy to na 99% tylko geometria, 50zł wydatek. Coś ktoś po prostu wymieniał w zawieszeniu i nie zrobił zbieżności. A co do sprawy dzwonienia to może zainteresował byś się sprawą mikrofonu? Jest on gdzieś w aucie?
dzieki za geometrie. a co do mikrofonu no to wlasnie dlatego pytam. bo nie wiem ja to ma dzialac w ogole. nie widze zadnego mikrofonu. nie wiem gdzie ewentualnie moglby byc pozdro.
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 10:06
Więc problem znaleziony. Wydaje mi się, że jeśli jest możliwość dzwonienia to można podłączyć jakiś mikrofon na przewodzie. Musisz tylko znaleźć jakieś gniazdo oznaczone MIC - takie moje zdaniem.
Witam
Ja mam takiego Blaupunkta http://www.sendspace.pl/f...c4fbd3cb0db2aee
może to Ci pomoże.Dodam że u mnie jest zamontowany w słupku mikrofon ale też nie wiem jak przełączyć żeby rozmówca mnie słyszał bo mam trochę "uwalony" wyświetlacz i wszystko ustawiam intuicyjnie.
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 07:00
didi1604, nie wysyłaj SMS-a! Kliknij na niebieskie kółko z napisem "Pobierz". Tyle tylko, że kolega zamiast wrzucić plik "pdf" na serwer to wrzucił sam skrót do tego pliku więc dopóki nie wrzuci prawidłowego pliku to nic nie ujrzysz
Przepraszam za złą wrzutkę
Teraz już jest nowy link http://www.sendspace.pl/f...cb8da09755a9bff i tu jest cała instrukcja.Pobieramy klikając w niebieski napis POBIERZ.Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 15:03
No i wszystko jasne. Wyjmij radio i zobacz czy wychodzi z niego przewód mikrofonowy. Jak tak to, jak to się mówi, po nitce do kłębka. A jak nie to kup jakiś mikrofonik i go podłącz i będzie gites
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum