Wysłany: Sob Sie 29, 2009 10:31 Śrem-Czempiń-Kościan południowa wielkopolska
Próbujemy z kolegą Mortal sie spotkać w Czempiniu dziś 29.08 o 17 przed Restauracja Kogucik koło pałacu. Są chętni na spota może wreszcie się bedzie można zintegrować tymbardziej że sporo R jeździ po okolicy.
[ Dodano: Sob Sie 29, 2009 11:11 ]
Może ktoś z Poznania też by wpadł?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez sknerko Pon Sie 31, 2009 12:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 10:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No i po spocie fajnie było dzięki za wizytę trza sie jeszcze kiedyś pointegrować i w troche większym gronie. Mam nadzieję że kilku osobom kryzys emocjonalny przejdzie
dla mnie najlepiej jakas sobota.. w ostatecznosci niedziela. Co do daty to jestem otwarty na propozycje - jakby ktos ze Śremu nie miał jak się zabrać na spocik a jest chetny to miejsce sie znajdzie.
Witam.Jak by był organizowany jeszcze raz jakiś spocik w okolicach Kościana i Czempinia to proszę dać znać.Nie spogladałem ostatnio na stronkę i ominął mnie a z chęcią bym się wybrał.PZDR
Będziemy o tobie pamiętać, właśnie dla takich jak ty został założony ten wątek.
Ustaw sobie powiadamianie na email bo jak organizujemy to wysyłamy często powiadomienie na PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum