jak mi lekko kapało z chłodnicy to użyłem uszczelniacza prestone radiator sealer - pomogło na 3-4 miesiąc, potem tak samo ciekło.
są zakłady co spawają chłodnice - jak jest w dobrym stanie tylko ma małą dziurkę, to zainteresuj się....chyba że będą chcieli tyle co za nową:)
Ze szrotu lub na allegro da się gdzieś dostać taką? Ogólnie chłodnicę mam trochę skorodowaną więc chcę wymienić. Szukałem po sieci do 620Ti- nie znalazłem
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 17:33
Ostatnie zimy maiłem mały incydent z korkiem zbiorniczka wyrównawczego i poszła chłodnica. Kupiona nowa za 390pln od SDi - pasuje jak ulał - trzeba jedynie przełożyć zaślepki czujników z starej do nowej - bądź wykombinować jakieś jeśli się nie miało takowych w starej
W razie potrzeby służę pomocą i namiarami sklepu gdzie dostałem ową chłodnicę od ręki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum