Witam wszystkich zainteresowanych.
Ostatnio wystąpił w moim roverku problem z elektryką gdy włączam radio do sieci zaczyna palić się kontrolka od bagażnika a radio nie gra. Sprawdziłem mase i plus gdy podłączyłem żarówkę kontrolki przygasły a napiecie na radiu spadło do 4 volt radio to pioneer deh 2100. Chciałbym zaznaczyć ze wcześniej radio grało normalnie i nic się nie działo. Może ktoś spotkał się już z taką usterką.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 17:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Najprawdopodobniej dzieje się coś z + stałym gdyż nie działa mi lampka w podsufitce jak włączam na świecenie przy wyłączonym silniku zaczyna gasnąć zegarek (kasuje się czas) i zapala się kontrolka otwartego bagażnika. Zegarek również gaśnie jak otworze drzwi. Co go może bolec może ma ktoś jeszcze jakiś pomysł.(wiązkę w tylnej klapie już sprawdziłem).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum