Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 21:50 [R420td 96r] problem z układem kierowniczym
Mam pytanie odnośnie mojego roverka serii 400 - 420TD miałem nieprzyjemną sytuację gość jadący z naprzeciwka, zjechał na mój pas drogi uciekłem unikając czołowego zderzenia i uderzyłem lewym kołem o drzewo ( mieszkam w Anglii,lewostronny ruch) odbiłem sie i wróciłem na drogę. Po tej sytuacji kierownica skręciła z ułożenia poziomego o około 2 cm w lewo, sprawdziłem i końcówka drążka kierowniczego rzeczywiście była wybita wymieniłem obie lewa i prawa cofneła sie o około 1cm,mechanik ustawił zbieżność. Powinno być ok ale nie jest przy prędkości 50 km/h ściąga mi samochód na lewą stronę i skręcając w lewo jest luz około 1,5cm. Co może być tego powodem? dziękuję z góry za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Brt Pon Wrz 14, 2009 09:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 21:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum