a Ty ten temat to tak zmieniasz w zależności od potrzeb?
tak bo nie chcę zakładać nowych żeby zjebki nie dostać
praktis napisał/a:
Weź tu jakiś porządek zrób, bo potem szukajka głupieje
nie przesadzaj chyba lepiej jak załatwiam swoje sprawy w jednym temacie niż tworzę nowe
a poza tym później i tak zmieniam tytuł tematu na ten który był od samego początku więc nie robię bałaganu
w tym przypadku jednak nie powinno się tworzyć kolejnego tematu o Valvoline bo odpowiedzi były by takie:"tematów jest dużo użyj szukajki"
a mi tylko chodziło o sprzedawcę tego oleju i nie mogłem znaleść tego tematu w którym mi go podano i tyle
znaczy teraz jakaś fabia będzie mia dawać po oczach
to już nie mój problem nie kupił by ode mnie to kupił by na allegro a tak chociaż ja się pozbyłem
cena nowych zestawów spadła do 100zł więc dobrze wziąłem za swój
ubolewam niestety nad faktem, że nie tępi się tego typu praktyk
nic na to nie poradzimy,to już niestety się zapisało w kartach wiejskiego tuningu
jeśli Policja i stacje diagnostyczne nie potępiają tego co widać na ulicach to my tymbardziej nie będziemy mieli na to wpływu niestety
pomóżcie chcę kupić Valvoline i nie mogę znaleźć tematu w którym został mi polecony pewien sprzedawca z allegro dlatego proszę o polecenie jeszcze raz jakiegoś rzetelnego sprzedawcy tego oleju
Nie wiem w czym masz problem,bylem w Ostrolece miesiac temu,kupilem wlasnie ten olej do autka ktore mam w polsce bez problemu,tylko trzeba zapytac bo na polkach tylko badziewny Castrol Magnatec i za 4 godz. odebralem
Nie wiem w czym masz problem,bylem w Ostrolece miesiac temu,kupilem wlasnie ten olej do autka ktore mam w polsce bez problemu
a kto powiedział że nadal mam ten problem
znalazłem i ja metę na ten olej
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 13:49
keczu napisał/a:
szosownik napisał/a:
pomóżcie chcę kupić Valvoline i nie mogę znaleźć tematu w którym został mi polecony pewien sprzedawca z allegro dlatego proszę o polecenie jeszcze raz jakiegoś rzetelnego sprzedawcy tego oleju
Nie wiem w czym masz problem,bylem w Ostrolece miesiac temu,kupilem wlasnie ten olej do autka ktore mam w polsce bez problemu,tylko trzeba zapytac bo na polkach tylko badziewny Castrol Magnatec i za 4 godz. odebralem
wytlumacz mi czemy Castrol jest badziewny ? bo moze o czyms nie wiem i nalezy cos innego zalac do fury
mam możliwość kupić Magnateca 10W/40 diesel niemieckiego w bańce 5l za 85zł ale zastanawia mnie czemu w Polsce nie ma go w 5-tkach tylko w 4-kach może taki on niemiecki
wytlumacz mi czemy Castrol jest badziewny ? bo moze o czyms nie wiem i nalezy cos innego zalac do fury
To tylko moja prywatna opinia i mozesz lac co chcesz.Castrol nie jest badziewny,ale Magnatec jest do du....Natomiast syntetyki "EDGE" to jedne z najlepszych syntetykow.Magnatec jest wszedzie,nawet w supermarketach i sklepach ogrodniczych(tu gdzie mieszkam).Olej zostawia straszny syf w silniku(liczba TBN tylko "8").Nie chce mi sie rozpisywac,ale widzialem juz trzy silniki w ktorych wymienialem z kolega panewki lub pierscienie i doslownie kanaly olejowe na korbowodach przepychalicmy na sile szprycha rowerowa .Poza tym kilka lat temu w Toyotach zacieraly sie silniki benzynowe,ale nie pamietem czy od magnateca,ale napewno jakiegos Castrola,tak czy inaczej byla akcja serwisowa.Moja Mazda zarla 0.5l tego oleju na 3 tys km,po zmianie na syntetyk Valvoline jak to sie mowi "nic" No i Roverek sie zepsul bo zasyfilo mi popychacze(przebieg 18tys.mil ) dwa razy Objaw taki ze nie ma kompresji,a poprostu zostawaly niedomkniete zawory po drugim razie jak wyciagalem popychacze zrobilem plukanke i zalalem Mobila 1 0w40 i juz dwa lata jest oki.Jeszcze raz,to tylko moja opinia.Pozdr.
mam możliwość kupić Magnateca 10W/40 diesel niemieckiego w bańce 5l za 85zł ale zastanawia mnie czemu w Polsce nie ma go w 5-tkach tylko w 4-kach może taki on niemiecki
Patrz kod kreskowy zaczynajacy sie na "4" to niemiecki.Wszystkie w 4l bankach co widzialem nie byly niemieckie.
Brt napisał/a:
a czemu w wątku o źle świecących światłach piszecie burd..ałągan Panowie robicie
Zgadzam sie jest balagan,ale w tym poscie bylo pytanie to odpowiadam.Moze by tak do tematu dopisac "....i olej"
Ostatnio zmieniony przez keczu Pią Wrz 18, 2009 14:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum