Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 16:33 [R75] Roverek stracił moc
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
[R75 2.0KV6 0'0]Witam,prosze o pomoc.Mój Roverek stracił moc.Trzesie sie jak w febrze.Był w warsztacie,na wymianie rozrzadu,mechanik rozebral-stwierdzil,ze nie bedzie zmieniał,bo nie ma blokad i zlozyl.Zaczelo trzasc i stracił moc.co mógł spieprzyc?POMOCY!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 08, 2010 17:17, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 16:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 16:53
kowart1971, może byc źle ustawiony rozrząd, bo jeśli rozebrał, a nie założyl blokad, to trochę mógł gówna narobic. Także ja bym go próbował do odpowiedzialności pociągnąc...
kowart1971, może byc źle ustawiony rozrząd, bo jeśli rozebrał, a nie założyl blokad, to trochę mógł gówna narobic. Także ja bym go próbował do odpowiedzialności pociągnąc...
.
Oczywiscie wróciłem z powrotem,przed chwilą wróciłem od niego.Załozył paski,rolki,napinacz hydrauliczny.Wczesniej dalem mu film z you tube,jak sie zaklada pasek i rave ,zeby sobie popatrzył.
Załozył,ale nadal nie ma mocy-(już nie trzesie.)
[ Dodano: Wto Wrz 15, 2009 18:32 ]
Dodam jeszcze ,ze silniczek na wolnych obrotach pracuje bardzo dobrze,nic nie puka nie stuka nie syczy.po prostu jak sie jedzie to tak jakby sie dusil.A moz to wina skrzyni
(automat)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum