Też się przymierzam do takiej roboty, jak tam zaglądłem to nie ma innej możliwości, żeby dostać się do filtra i nie odpinać tych przewodów. Na innych postach koledzy opisywali, że odpinali te przewody, zatem chyba można to zrobić
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 11:30
Kris-tofer,wielki szacun!!!Zrozumiałeś gościa o co mu cho!Czytałem kilka razy ten post i doszedłem do wniosku,że albo piwka za dużo,albo szkoła była daleko.
Jasne że możesz, a nawet musisz inaczej się nie da. Ja już tam zaglądałem bo ktoś przede mną założył filtr , ale zapomniał o gumowej uszczelce. Efekt taki że wszystko jest zachlapane olejem
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 19:45
No jasne,podziwiam i jak pisałem wielki szacunek,tylko że ja nie odpowiadam na tego typu posty,bo mam wrażenie że ktoś mnie nie szanuje.Już kiedyś napisałem,że właściciel Takiego auta powinien umieć się wyrazić.
Ale dosyć trucia-w końcu na tym Forum większość to inteligentni ludzie.
mam wrażenie że ktoś mnie nie szanuje.Już kiedyś napisałem,że właściciel Takiego auta powinien umieć się wyrazić.
Masz w zupełności rację, ale kolega pisał pewnie w pośpiechu, od admina dostał notę i na pewno się poprawi. Akurat forum to nie GG, że można pisać tak jak się chce..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum