Te zaróweczki to są takie malutkie z długimi drucikami zawiniętymi na plastikowych kołnierzach (wyglądają trochę podobnie jak diody, tylko są cieniutkie). Niestety nie mam pojęcia jak się ten typ nazywa
Oznaczenie R3
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 10:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 07:49
Aha, czyli za zegarkiem są takie jak w awaryjnych? No to będzie łatwiej, dzięki A co do lusterek to ciekawostka, którą muszę przetestować, bo tych sławetnych "fal" nie mam na lusterkach...
EDIT: Panowie i Panie, mam pewną niewiadomą. Czy aby na pewno za zegarkiem była również żaróweczka R3? Skoro musimy niemiłosiernie grzebać wewnątrz kokpitu by się do niej dostać, niczego nie widzimy, polegamy tylko na palcach wichrujących między przewodami to jakim cudem mamy wymienić tak małą żaróweczkę???
Może jednak jest tam inna żarówka, albo w inny sposób można się do niej dostać? Ja sobie nie wyobrażam wymiany żaróweczki R3 wewątrz kokpitu, a weź ją jeszcze śrubokrętem przekręć?
[ Dodano: Sro Wrz 16, 2009 16:31 ]
Proszę o pomoc w wyszukaniu w RAVE'ie instruktażu wymiany żarówki w zegarku, nie mogę go znaleźć Tam na bank będzie opis jaka to żarówka itd., bo to nie może być ta sama co w przyciskach, bo nikt nie byłbny w stanie jej wymienić nie wyjmując całego zegarka...
Proszę o pomoc w wyszukaniu w RAVE'ie instruktażu wymiany żarówki w zegarku, nie mogę go znaleźć Tam na bank będzie opis jaka to żarówka itd., bo to nie może być ta sama co w przyciskach, bo nikt nie byłbny w stanie jej wymienić nie wyjmując całego zegarka...
Za zegarkiem czyli gdzie Od podświetlenia pokręteł Jeśli tak to tam chyba są T5. Tak przynajmniej jest w R600.
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
PopaY, żarówka od zegarka wygląda tak jak na zdjęciu. Ponoć idzie wymienić po wyjęciu radia, ale trzeba dysponować szczupłą ręką i niezłym wyczuciem. A jak nie to niestety trzeba rozebrać konsolę. Chociaż z tym to akurat aż tyle zachodu nie ma
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 14:54
kasjopea, bardzo Ci dziękuję. Teraz już wiem, że nie jest to żarówka R3 jak w przypadku przycisków
Deamian napisał/a:
Cytat:
Za zegarkiem czyli gdzie Od podświetlenia pokręteł Jeśli tak to tam chyba są T5. Tak przynajmniej jest w R600.
Kolego, za zegarkiem czyli za zegarkiem, a nie za pokrętłami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum