Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 20:44 [R75] Nakrętki półosi, gdzie to kupić ? :(
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam,
orientuje się ktoś czy gdzieś w sieci dostanę wspomniane nakrętki półosi ? Jeśli nie w sieci to z większych miast może być Opole, Wrocław - gdzie to szukać ? W moim miasteczku mimo odwiedzenia wszystkich sklepów niestety nic nie znalazłem.
Nakrętki trzymały bardzo mocno, grzałem, używałem WD40, połamałem kilka kluczy i w końcu puściły ale są w bardzo złym stanie, że nawet jeśli je przykręcę to nie daj Boże aby kiedyś trzeba było je odkręcać.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 07, 2010 01:25, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 20:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 21:06 Re: [Rover 75]Nakrętki półosi, gdzie to kupić ? :(
wesoly226 napisał/a:
Witam,
orientuje się ktoś czy gdzieś w sieci dostanę wspomniane nakrętki półosi ? Jeśli nie w sieci to z większych miast może być Opole, Wrocław - gdzie to szukać ? W moim miasteczku mimo odwiedzenia wszystkich sklepów niestety nic nie znalazłem.
Nakrętki trzymały bardzo mocno, grzałem, używałem WD40, połamałem kilka kluczy i w końcu puściły ale są w bardzo złym stanie, że nawet jeśli je przykręcę to nie daj Boże aby kiedyś trzeba było je odkręcać.
najlepiej zanieś do tokarza niech zrobi identyczne i tyle
Nie mają. Jeszcze w kilka miejsc pisałem, ale nawet nie odpisali. Co do tokarza, niestety nie mam takich możliwości. "Ubytki" w nakrętce nad-spawałem i oszlifowałem, wygląda (prawie) jak nówka
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:52
We wszystkich manualach i instrukcjach piszą aby zawsze dawać nową nakrętkę półosi tylko skąd niby je brać?? Pamiętam że na swojej też miałem problem, Dała radę dopiero porządna nasadka 3/4" i ponad 2 metrowa rura od ogrodzenia jako dźwignia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum