W sobotę nie możecie zrobić spota? Niedziela to taki ostateczny dzień tygodnia?
Powody są co najmniej dwa:
a) tradycja
b) kilka osób ze stałych bywalców spotów warszawskich pracuje w weekendy
c) kilka często wyjeżdża w weekendy
Niedziela wieczór, to czas kiedy pracujący kończą pracę, a podróżujący wracają do Wawy, żeby dotrzeć do pracy w pn rano.
Mnie np. dotyczą punkty b i c na zmianę i sobota jest dla mnie słabym dniem.
A przy okazji, to może ktoś by się chciał wybrać w niedzielę na Piknik Strzelecki na WAT'cie www.strzelectwo.info?
My z Gosią na 99% idziemy, bo żadne z nas nie strzelało, a chcemy spróbować.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
wpadnij po porstu, dasz rade podjechac na 20 i spokojnie wrocic do domu, o tych godzinach nei ma tloku i na spokojnie bez stresow dojedziesz.
marudzisz i kombinujesz jak jus pisalismy, mozesz podjechac w innych godzianch pisz, ktos na pewno sie stawi , bo ekipa z wawy jest liczna i niezle zorganizowana
do zo
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sob Wrz 19, 2009 11:05
Zadałem proste pytanie i tyle. Ja nic nie kombinuję, ani się nie czaję. Nie mam rzutu beretem, a niedziela wieczór ewidentnie nie pasuje do moich planów przygotowawczych na poniedziałkowy poranek. Pzdr.
Wysłany: Sob Wrz 19, 2009 17:48
MaReK napisał/a:
PoPaY bezpieczniej bedzie przyjechac na zlot
Na najblizszy masz ok. 350 km w jedna strone ale... zdecydowanie poznasz wiekszosc
Pozdrawiam,
Oj bardzo chętnie, ale już mam niestety grafik na czwarty kwartał i pracuję akurat w ten weekend W roku przyszłym wcześniej zaklepię sobie wolne No, chyba, że znów tak późno będzie info
Ja bede po 22, ale nie tak jak ostatnio pozno. Faworki please dla mnie, chociaz jeden
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
elo my też będziemy , ale niestety bez faworków .muszę was przeprosić bo czas mi nie pozwolił na przygotowanie ich ,ale obiecuje zrebiachlituje się następnym razem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum