nie no poszukaj na forum ktoś opisywał tam trzeba chyba jeden przewód z masą przełożyć albo dodać nie pamiętam ale jakoś tak bo był problem z długimi o ile sobie przypominam
[ Dodano: Wto Wrz 22, 2009 16:02 ]
poza tym Rave i wszystko jasne
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 15:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hmm.. ciekawostka. dzisia zwróciłem uwagę i regulują się pokrętłem wysokości - możliwe że ktoś dołożył - choć na alegro widziałem kilka aut po 2005 roku które miały wpisane xenony a nie miały sprysków
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
maryba, A sprawdzałeś na jakie masz żarówki,palniki czy zwykłe H7? Może masz po prostu reflektory soczewkowe(rzadko spotykane w R75 a wtedy nie potrzeba sprysków)
jeszcze nie - narazie jestem na etapie uruchomienia NAVI - wczoraj juz mi się to udało, zmieniarki - to już wiesz , a nastepnie płyny i filtry - ale potem sprawdzę - tylko muszę doczytać jak te żarówki wyglądaą
to widać jak świecą przecież - kseny na biało/niebiesko albo fioletowo jak się kończą a H7 jak normalna lampa
nie no jeśli chodzi o kolor to mam xeny - ale rozmawiałem z kumplem i mówił że były takie auta że seryjnie mogły nie mieć spryskiwaczy bo kraj na który było produkowane dopuszczał nowe auta z xenonami bez spryskiwaczy - ja mam z włoch - gdzie być może nie były wymagane spryskiwacze
Wiem ze to juz troche stary temat ale moze warty odswierzenia(odnosnie UK). Poniewaz technologia idzie do przodu wiecie moze czy cos sie zmienilo w przepisach odnosnie HID w UK?
Znalazlem zestaw HID do rovera(teoretycznie sa specjalnie zaprojektowane do rovera 75). Czy jak zamontuje w swoim roverku 75 HID, moge miec duzo problemow z policja i jakie mam szanse ze auto nie przejdzie MOT?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum