tunka, szkoda ze tak pozno uzyskalem zgode:( pojechałem w trase, ale za to widziałem was z daleka jak lecialem Bora...może następnym razem dołącze
Pozdrawiam
[ Dodano: Nie Wrz 27, 2009 20:49 ] Artu,
Artu napisał/a:
Z ciekawości - co rozumiecie przez pojęcie "pod wielką rurą"? . Parking Krokusa przy billboardzie?
dokładnie tak
_________________ 'Mówią o mnie, że jestem wariat
ale ja to nieźle ogarniam...':P
tunka, szkoda ze tak pozno uzyskalem zgode:( pojechałem w trase, ale za to widziałem was z daleka jak lecialem Bora...może następnym razem dołącze
Pozdrawiam
[ Dodano: Nie Wrz 27, 2009 20:49 ] Artu,
Artu napisał/a:
Z ciekawości - co rozumiecie przez pojęcie "pod wielką rurą"? . Parking Krokusa przy billboardzie?
dokładnie tak
Zgody nie trzeba zgody jak ktoś jest zainteresowany to śmiało można podjechać.
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 21:15
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie, Ci co nie byli mogą żałować
marcinm_NH dzięki przynajmniej się nie zmarnują bo znowu miałabym wyrzuty sumienia
Myślę, że na następne spotkanie uda się jeszcze coś innego zorganizować
czapaja tak jak Ciacho4 pisał nie musisz mieć żadnej zgody, po prostu przyjeżdżasz
Czas zapodać listę
(27.09 pod "Wielką Rurą" dawnego Geant'a godz. 16:30-17:00)
1. Tuńka&Ciacho4 - (R25/R75)
2. Mcjg - (R400)
3. Rapek - (R400)
4. Erjot86 - (R216)
5. Marcinm_NH - (R214)
6. Speedy - (R25) może się skusisz
7. Artu - (R416)
8. Andyhell - (R416)
9. Homi - (R200) - 50% (nie wiem czy dam radę, ale się postaram)
10.Davidoff1988 (620ti)
Ps. Mamy w planie jakieś atrakcje jak ostatnimi czasy..?
[ Dodano: Nie Paź 04, 2009 23:59 ]
WITAM
DOPISAŁĘM SIĘ DO LISTY TYLKO PROSZĘ WYTŁUMACZCIE MI DOKŁADNIE W KTÓRYM MIEJSCU TO JEST W KRAKOWIE ? CHODZI MI O ADRES.
POZDRAWIAM
tunka chciałbym w końcu pochwalić się nowym zakupem.
Gdyby coś się zmieniło, i bedziesz mieć więcej czasu to możnaby było coś zorganizować, tak jeszcze przed andrzejkami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum