Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 09:22 [416Si 00r] Problem ze wspomaganiem
Witam odnoszę wrażenie że w moim roverku jest coś ze wspomaganiem tzn dość ciężko chodzi ta kierownica ktoś mi mówił żebym sprawdził płyn od wspomagania tylko który to zbiorniczek? Pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 09:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ok już wiem nie mam na górze tego żółtego płut jest widoczne takie wspomaganie jest w tym aucie przyzwyczajony jestem do aut firmowych nowszych i może dlatego taka różnica zresztą często Roverkiem nie jeżdżę autko żony jest A jaki powinien być prawidłowy stan oleju patrzyłem dziś na zimnym silniku olej zakrywa 2 xx.
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 11:34
Nad czym mam się zdecydować? Przecież wszystko jest jasno napisane. 1/2 to wg ciut za mało, wspomaganie mam zawsze pod maksymalną wartością oznaczoną na zbiorniku.
[ Dodano: Pią Wrz 25, 2009 12:35 ]
No, chyba, że w benzynie nie ma oznaczenia "min" i "max"
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 11:46
Nic się nie stanie, byle by nie przekraczał "maxa". Lechos, bez znaków przystankowych ciężko się było połapać Cały czas sądziłem, że piszemy o płynie do wspomagania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum