"Odnosnie Klodawy to problem jest w tym, ze kopalnie mozna zwiedzac tylko w dni pracujace, tj. od poniedzialku do piatku. Informacja na stronie
http://www.sol-klodawa.co...ie-kopalni.html
dodatkowe informacje, teraz w okresie wakacyjnym jest nieco luzniej i praktycznie mozna telefonicznie zarezerwowac termin w przeddzien realizacji. mozna telefonicznie umowic sie na konkretna godzine zjazdu, np. 10.00. Grupa moze liczyc najwiecej 50 osob. Jezeli liczy conajmniej 12 osob, to przewodnik gratis /koszt przewodnika miesci sie w cenie biletu.
ceny biletow ;
normalny - 24.00 zl
ulgowy /emeryci, rencisci/ - 18.00 zl
ulgowy / dzieci, mlodziez szkolna, studenci do 25 roku zycia/ - 12.00 zl
Zatem jezeli znajdzie sie ktos chetny to proponuje zapisywanie sie w formie listy, i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam
[ Dodano: Sro Lip 08, 2009 12:20 ]
Jezeli bedzie mniej niz 12 osob, istnieje mozliwosc dookoptowania do innej grupy.
[ Dodano: Sro Lip 08, 2009 12:25 ]
Jeszcze jedno - mozna polaczyc zwiedzanie kopalni z wizyta w Uniejowie /zamek, termy i inne tam atrakcje nawet mozna odwiedzic moje ukochane miasto Turek.
[ Dodano: Sro Lip 08, 2009 12:26 ]
A w Turku, moja posiadlosc. "
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Brt Wto Wrz 29, 2009 10:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 10:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mmm a może tak w piątek przedzlotowy zajechać do Kłodawy i po zwiedzaniu kopalni na Zlota śmignąć w kupie
cos mi sie wydaje, ze to nie wypali. Wynika to z dotychczasowych wypowiedzi dotyczacych terminu /godziny/wyjazdu niektorych uczestnikow do Wenecji. wychodzi na to, ze znaczna wiekszosc w piatek pracuje i bedzie startowala po pracy.
zetes, ja bym proponowała Ci założyć o tym oddzielny wątek, ale dopiero po zlocie, bo teraz większość ludzie na wyjeździe do Wenecji się skupia. A po zlocie można będzie pomyśleć o czymś nowym
_________________ Pozdrawiam Monika
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Wrz 27, 2009 10:33, w całości zmieniany 1 raz
zetes, ja bym proponował Ci założyć o tym oddzielny wątek, ale dopiero po zlocie, bo teraz większość ludzie na wyjeździe do Wenecji się skupia. A po zlocie można będzie pomyśleć o czymś nowym
ok, tak tez myslalem.
Ja jestem za Kłodawą w piątek.
Ja, Gosia i Tomi chyba możemy ruszyć z Wawy rano, więc w Kłodawie możemy być np. na 11.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tutaj zawarte sa informacje dotyczace warunkow jakim nalezy sie podporzadkowac aby moc zwiedzic kopalnie : www.sol-klodawa.com.pl/tu...ie-kopalni.html
Prosze zatem skladac propozycje dotyczace terminu. Przypominam, ze w gre wchodza tylko dni robocze. Uwazam, iz najlepiej jakby propozycje dotyczyly piatku.
Pozdrawiam !
Ja już wiem na 100% , że w piatek na Kłodawę nie dojadę. Mam spotkanie, z którego nie mogę się wykręcić, więc po pracy będę leciał prosto na Zlot ... ale co ma wisieć nie utonie Do zo
Uwazam, ze piatek 02.10.2009r definitywnie odpada. Ale do konca roku jest jeszcze po 02.10. jest jeszcze do ewentualnego spotkania sie 11 piatkow. 12-y to Wigilia B.N. co tez czyni ten termin absolutnie nie do wykorzystania na spotkanie.
Zatem czekamy na propozycje terminu spotkania.
Ech, ale ten piątek wiem, że mam wolny, a potem to nie wiadomo...
Ja bym mimo wszystko spróbował w piątek o 14:30.
maciej, Jasne, ze mozesz sprobowac. Prosze, zadzwon do dzialu turystycznego i pani Ci wszysto wytlumaczy. Mozesz sie doczepic do jakiejs grupy jak ci bardzo zalezy na tym piatku a z drugiej strony nie przewidujesz juz w br wolnego piatku.
[ Dodano: Sro Wrz 30, 2009 14:00 ]
Przepraszam, ze w drugim wierszu napisalo mi sie "Ci" przez male "c"
No właśnie nie wiem jak będzie z kolejnymi piątkami, a potem to co drugi weekend tez będę miał zajęty, bo robię studium podyplomowe, dlatego myślę o tym piątku.
może się ktoś jeszcze odezwie chętny na ten piątek - jak nie to, jutro rano zadzwonię i dowiem się, czy w ten piątek jest szansa na doczepkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum