Czy moglby ktos podeslac fotke jak wyglada mechanizm wlaczajacy swiatelko w schowku ? U mnie chyba czego brakuje bo wyglada to tak
- po lewej stronie "mechanizmu" jest kwadratowy otwor na zatrzask trzymajacy caly schowek
- po prawej stronie jest okragly otwor w ktorym znajduje sie tulejka z metalowym koncem (od strony filtrow)
- za schowkiem zwisa kabelek zakonczyny kostka z dwiema blaszkami.
po zetknieciu tych blasze np srubokretem, swiatelko swieci. ale nie mam zielonego pojecia jak to wszystko polaczyc w calosc aby swiatelko swiecilo przy otwartym schowku. Dodam ze na drzwiczkach schowka jest tylko zameczek od zamykania, zadnych bolcow czy czegos w tym stylu co moglo by jakos powodowac przeplyw pradu miedzy tamtymi blaszkami.
No poprostu nie mam pomyslu jak to moze bys skonstruowane
_________________ O_o
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 23:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 11:44
jedyne co znalazlem w RAVE to jak zdemontowac sama klape tego schowka. Jak by ktos cos znalazl bym byl wdzieczny Ewidentnie tam czegos brakuje a nie mam gdzie podejzec czego.
EDIT
Udalo mi sie to znalezc w RAVE Ale zdjecie i tak byloby mile widziane jak to u kogos wyglada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum