Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 09:36 Sklep z częściami do R200
Podpowiedzcie mi, jakiś dobry sklep z częściami, bo niestety ale TomaTeam leci sobie w przysłowiowe "kulki". Nie odbiera telefonów, nieodpowiada na maile, a jak już się dodzwoni, to mówi, że teraz nie ma czasu rozmawiać, bo i tak nie ma go w biurze. Znudziła mi się ta gadka i nie wróżę Tomiemu świetlanej przyszłości z takim podejściem do klienta.
Potrzebuję na "wczoraj" zakupić filtr powietrza, filtr oleju i pasek rozrządu do R200 1.6 Si Lux 98 rocznik, zna ktoś jakiś dobry sklep z normalnymi cenami?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 09:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Paul, nie jestem znawcą, ale wiem, że są dwa rodzaje pasków do mojego modelu auta, jeden jest samonapinający, a drugi nie. No i różnica w cenie również jest...
Idz to zwykle sklepu motoryzacyjnego dostaniesz to wszystko. Przecież paski olej filtry to wszędzie kupi i nawet do Rovera to nie żaden problem.
Nie problem, faktycznie, ale u mnie w sklepie w miejscowości i to nie jednym za głupie dwa filtry wołają 100 pln? Czyż to nie jest przesada gdzie takie coś można kupić do 60 pln za dwie szt., a o pasku już nie wspomnę.
Remi55 napisał/a:
Probowales w intercars
Pasków nie mają, jedynie filtry, a chcę kupić wszystko w jednym sklepie, wiadomo - koszt przesyłki jeden, a nie trzy.
Nie problem, faktycznie, ale u mnie w sklepie w miejscowości i to nie jednym za głupie dwa filtry wołają 100 pln? Czyż to nie jest przesada gdzie takie coś można kupić do 60 pln za dwie szt., a o pasku już nie wspomnę.
powiedz ze chcesz filtry Filtron Jak maja jakieś Boscha czy coś takiego to mogą wołać 100pln
A z intercarsem mi chodziło o sklep zwykly a nie internetowy żeby nie było kosztów przesyłki Musi w Lodzi byc więcej sklepów z częściami do aut
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum