Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 02:15 Zmiana lamp w r400
Witam chcial bym wymienic lampy przednie i tylnie w mojej 400.Nie wiem jednak czy sa jakies fajne zamienniki jak do 200. Np Engele Eyes. Co do tylu jezeli macie jakies propozycje to piszcie;) Aha no i pytanie czy jest to ciezka robota??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 02:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ralfi dzieki ten drugi link to to czego szukalem szkoda tylko ze taka cena...;)
[ Dodano: Wto Wrz 29, 2009 15:45 ]
zmieniam troche tematyke skoro tyl juz zalatwiony to moze ktos mi powie jak wyjac lampy przednie bo skoro nie ma zadnych zamiennikow to trzeba pokombinowac z tym co sie ma;)
50Juro, lubisz majsterkować to zrób sobie takie coś
to jest soczewka bi-xenonowa, montowana w zależność posiadanego typu reflektorów H4,H7... zdjęcia są z MG ZR, lecz nasze R400 maja gładkie szkła także przejdzie, aha dla lepszego efektu soczewka ma ring w dowolnym kolorze, tylko pamiętaj że do takiej operacji najpierw zamontuj sobie spryski reflektorów bo inaczej będziesz uciążliwym użytkownikiem dróg, pamiętaj że na forum nie lubią łamania prawa, a w szczególności montaż HID xenonów do zwykłych reflektorów, może temat nie koniecznie jest o xenonach ale zahacza jednak o to.
50Juro, poszukaj na google grafika hasła montaż soczewek, lub wpisz sobie projector hid, cała operacja polega na rozklejeniu reflektora a później ponownemu sklejeniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum