Potrzebuje reparturki nadkola lewego tylnego do mojego silverstonka, bede uzdrawiał moje malenstwo z rdzy ale te nadkole niestety w jednym miejscu wydaje sie ciezkie do odratowania szukam zatem reparturek
...szukam szukam i szukam...no i wlasnie, wszedzie widze reparturki do generacji 98-95
W zwiazku z tym pytanie, czy ktos ma moze namiar na obiekt moich poszukiwan ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 03, 2009 15:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
...szukam szukam i szukam...no i wlasnie, wszedzie widze reparturki do generacji 98-95
a to dziwne bo jak ja szukalem reparaturek na tyl to wszedzie byly ale rocznik do '95 zas nigdzie nie znalazlem do mojego '97
u mnie ostatecznie skonczylo sie na kupnie praktycznie dwoch tylnich ćwiartek w cenie za 100zl szt... (ciete w polowie progu--drzwi tylnie i polowa slupka )
reperaturek nigdzie nie znalazlem dla swojego rocznika '97
no ja nie znalazlem reparaturek ....i z tego co sie orientowalem reparaturek nie znajdziesz do modelu 200 rocznika powyzej '95 .... ale moze bedziesz bardziej wytrwaly w szukaniu ...jednak podejrzewam ze darenmy Twoj trud
ja kupilem na szrocie cale blotniki cieta tak jak napisalem: w polowie progu pod drzwiami tyl- polowa slupka - i za lampa tylnia .... pracy przy spawaniu bedzie troche ale za to satysfakcja ze blotniki sa zdrowe BEZCENNA
Bez sensu, kanciakow jest duzo mniej niz naszych a jednak do nich mozna bez problemu kupic. Idiotyczne ze do nowszej generacji nie ma, przeciez nasze dwusetki tez nie sa juz mlode i maja tendencje do rdzewienia na nadkolach. Teraz musze szukac cwiartki a wiadomo ze nielatwo o taka cwiartke jak np o cwiartke wodki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum