Ja tez bede, ale po 22. Ciekawe jaka bedzie frekfencja ze wzgledu na ogolnopolski.
gnusman, zostaw mi kawala please
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Dlaczego mialbym sie obrazic??? No cos Ty! Ja tylko dziekowalem, ze ciacho komus zostawicie dla mnie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
michael masz troszke nieaktualny avatar , tak tylko chialem zauwazyc przyjedz na spota za tydzien, wypucuj autko i porobimy jakies foty na parkingu ja tez bandziorkowi cos chce stzrelic
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wiem , wiem, ale nie mialem kiedy sesji pstryknac emdzikowi. Za tydzien jak najbardziej jestem za, zeby porobic jakies fotki. Moze Marecki kamere wezmie, to sie nakreci cos inteligentnego
gnusman i kolka161, bardzo dobre ciasto, po ciężkim weekendzie i wyczerpującym powrocie ze zlotu jak znalazł Pozatym fajna niespodzianka, bo - jak wczoraj wspomniałem - nie zaglądałem wcześniej do tego wątku
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum