Wysłany: Nie Paź 04, 2009 16:05 Niefajny roverowiec
witam,
nietypowa sprawa, chciałem zapytać czy jest na forum albo czy ktos ze słupska kojarzy posiadacza rovera 400 zielonego hatchbaka o nr gs **651. Jakies 2 tyg temu ukradl mi kolpaka ktorego tydzien pozniej sobie odebralem, a dzis jezdzil za mna po miescie z jakims ziomem z raczej wiadomymi zamiarami. Po 30 min go zgubilem chyba dopiero, chciałbym nawiazać z nim kontakt, jakos to rozwiazac.......
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 16:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zgłoś to na policję...
Jeżeli ukradł to jest złodziejem. Jeżeli teraz po odebraniu własności śledzi Cię jest to nękanie.
Jedno i drugie powinno być karane.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
fearless [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 20:23
tedi napisał/a:
a dzis jezdzil za mna po miescie z jakims ziomem z raczej wiadomymi zamiarami.
Zatrzymaj auto, wysiądź i nakop w dupę Chamstwo trzeba tępić A jak sam nie dasz rady, poczekaj tydzień, w następnym tygodniu jadę na rybki do Łeby, nie widzę problemu żeby pojechać przez Słupsk (tym bardziej że ze Słupska kupiłem autko), zajedziemy w 5 chłopa, Ty się jako 6 dołączysz i damy radę - tylko wcześniej namierz buraka
Normalnie zaczynacie mnie rozczarowywać nie potraficie emotek czytać czy jak Jasne że to co napisałem wyżej to tylko prowokacja i delikatny żart , a Wy od razu "Feer.. - ty chamie "
tedi,
Mnie sie wydaje, ze powinieneś poczekac i jesli jeszcze raz sie cos takiego wydarzy wtedy zadziałac ( w sensie, zgłosic na policje) ale moze ten "ktos" da sobie spokój i nie bedzie sensu sie stresować niepotrzebnie.
_________________ Pozdrawiam z Włocławka
tedi [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 07:28
wow, nie spodziewałem się takiego odzewu. Dzięki chłopaki. Macie rację, poczekam jeszcze, jak się powtórzy to zacznę działać. Dziś już znalazłem chętną ekipę na miejscu w razie czego , ale wolałbym legalnie to załatwić. Jak sytuacja się rozwinie to powiadomię. Dzięki za wsparcie, pozdrawiam!!
wow, nie spodziewałem się takiego odzewu. Dzięki chłopaki. Macie rację, poczekam jeszcze, jak się powtórzy to zacznę działać. Dziś już znalazłem chętną ekipę na miejscu w razie czego , ale wolałbym legalnie to załatwić. Jak sytuacja się rozwinie to powiadomię. Dzięki za wsparcie, pozdrawiam!!
czegoś nie rozumiem jak jechał za tobą to czemu nie zatrzymałeś i nie załatwiłeś sprawy na miejscu? albo ma się jaja albo nie... jeżeli wziął sobie jakiegoś przydupasa to znaczy ze jest zwykłym tchórzem wiec tym bardziej nie ma sie czego bać...
czegoś nie rozumiem jak jechał za tobą to czemu nie zatrzymałeś i nie załatwiłeś sprawy na miejscu? albo ma się jaja albo nie...
wiesz, mieć " jaja" to pojecie względne, ja np tez bym sie nie zatrzymała, a po za tym ich było dwóch, nie ma co grac twardziela. Tym bardziej, ze kolega odzyskał już swój kołpak
czegoś nie rozumiem jak jechał za tobą to czemu nie zatrzymałeś i nie załatwiłeś sprawy na miejscu? albo ma się jaja albo nie...
wiesz, mieć " jaja" to pojecie względne, ja np tez bym sie nie zatrzymała, a po za tym ich było dwóch, nie ma co grac twardziela. Tym bardziej, ze kolega odzyskał już swój kołpak
Asiu ale ty jesteś kobieta co znacznie zmienia sytuacje Poza tym kto tu mówi o graniu twardziela ja nie mowie żeby wylecieć do niego z kluczem do kół i go obić jak psa chociaż miało by to swojej plusy ale o normalnej rozmowie " o co ci człowieku chodzi?" Uciekanie nie ma zbytnio sensu bo raczej wie gdzie mieszka jak ukradł...
hmm no nic tedi, trzymam kciuki i daj znac jak sie toczy sprawa
_________________ Pozdrawiam z Włocławka
tedi [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 18:29
no ogólnie to już nie ten wiek żeby się tłuc na ulicy z gówniarzami, jak ja bym się potem w pracy pokazał a kołpak na pewno wziął mój bo był na tyle głupi, że wziął akurat taki od którego pare dni wcześniej odpadł mi znaczek rovera i z nim jeździł
Aha i nie wie gdzie mieszka bo ukradł mi go pod jego domem czyli w ogóle bez sensu
Najbardziej zadziwiające, że koleś jeździł za Tobą, bo odzyskałeś kołpak, który wziął z Twojego autka A kołpak wart nie wiem, 20PLN? O tym, że wziął akurat ten bez znaczka, to już nie wspomnę. Osobiście wolałbym, żebyś na tym forum tego Pana, o którym piszesz, nie znalazł.
apropos niefajnych roverowców to dziś R200 benzyniak na legnickich numerach z paskudnymi chlapaczami z tyłu ... prawie mnie zepchnął z drogi i nawet się nie obejrzał jak go obtrąbiłem zero przeprosini ... nic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum