Nietypowe pytanie mam
Mam nowego Roverka i jego poprzedni właściciel podał informację że jest poducha powietrzna kierowcy..co się oczywiście zgadza ale dostałem też dokumenty szkody którą miał jeszcze dwa lata temu i w dokumentacji do tego egzemplarza jest podane że jest też poduszka pasażera z przodu.
Niestety brak na poduszce pasażera napisu SRS jednak może to być mylne bo tragicznie zmarły klubowicz też nie miał napisu SRS jednak okazało się potem że miał poduszkę pasażera.
Czy jest możliwość sprawdzić to czy jest poduszka, czy nie??
Jakieś kabelki, "zapukać" w dekielek poduszki i na podstawie wydanego odgłosu....??
A może jakiś kabelek tam idący będzie o tym świadczył.
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 10:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
He he... czyli szukać żółtego kabelka od SRS. Ok, zaraz zrobię sobie przerwę i poszukam go.
mam nadzieję że za schowkiem znaczy pod spodem, czy muszę demontować schowek??
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
pod schowkiem masz dmuchawę a nad nim poduszkę ale przewód powinien być widoczny również od spodu bo on dalej idzie gdzieś w kierunku konsoli środkowej w żółtym peszlu
Ostatnio zmieniony przez szoso Wto Paź 06, 2009 11:45, w całości zmieniany 1 raz
Zawsze mozesz zdemontować schowek i będziesz miałdostęp do dwóch śrub mocujących poduchę lub zaslepke ... odkrecasz i widzisz co masz .... kilka minut roboty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum