Witam,nie wiem czy w dobrym miejscu temat zakładam ale mam pytanie czy istnieje możliwośc założenia jakiegoś silniczka do "anielskich oczek" żeby sterowac poziomem tak jak w standardowych?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 15:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jasne, masz tam miejsce z ustawieniem manualnym, wyjmujesz i wsadzasz silniczki od lamp oryginalnych. Chociaż te soczewki sie cholernie ustawia i elektrycznie nie jestem pewien czy bedzie dobrze to działać
da rade ja mam takie światełka bo lepiej widać drogę i ładnie wyglądają.Musisz tylko w miejsce manualnej regulacji założyć silniczki od starych lamp (pasują do góry nogami) trzeba potem kable dopasować,wiązka do starych świateł jest krótko spięta bo silniczki są do dołu.A i musisz pamiętać że regulujesz też odwrotnie chyba że zamienisz kable w kostkach, by regulacja odbywała się jak przy starych światłach
o mechaniku złego słowa nie powiem bo jest b.dobry i nie tylko ja z tego forum u niego lecze Roverka może bał się że mu to zlece a nie chciało mu się rzeźbic
[ Dodano: Sro Paź 07, 2009 15:59 ]
a mogłby ktoś opisac mi ładnie jak to zrobic?
A mi jakis jelop , ktorego moja kobitka prosila o podwyzszenie kata padania swiatel , upier.... cos i soczewka opadla maks w dol swiatlo lewe swieci na 3 metry do przodu i na dodatek jak uslyszlem "cos tam lata" ehhh same smutki z tymi lampami tuningowymi
A mi jakis jelop , ktorego moja kobitka prosila o podwyzszenie kata padania swiatel , upier.... cos i soczewka opadla maks w dol swiatlo lewe swieci na 3 metry do przodu i na dodatek jak usłyszałem "cos tam lata" ehhh same smutki z tymi lampami tuningowymi
może nic nie upieprzył tylko się wyhaczyła soczewka z uchwytu, miałem takich lamp kilka w rękach i to się zdarza trzeba wyjąć lampę obejrzeć i wcisnąć uchwyt soczewki na kulkę z powrotem.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum