Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 15:03
Oglądałam je aluminiowa przegięcie. Ja chyba sprawie sobie zwykłą stalową i jak jeszcze się kontakt nie zgubił robioną na wymiar. Pytanie kiedy po moich ostatnich autowych wydatkach
[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 15:04 ] dobryziom, oferta średnio świeża bo ta rozpórka jest ta od zawsze ślinię się na nią od kiedy ma R
Myślałem za da trochę lepsza stabilność na zakrętach, nawet przy orig. zawieszeniu.
Moim zdaniem trochę da. Ja odczułem w każdym aucie do którego zakładałem. ( Na chwilę przed poślizgiem i w jego początkowej fazie znika takie huśtanie - drganie boczne ) Też się bałem o miejsce, ale OMP stalowa wlazła bez problemów (niecałe 300 zł ZTCP)
ahh co tam w końcu idą święta trzeba Roverkowi jakiś prezent kupić
@brt
No wiem wlasnie ze ten nie ma ABS ale czekam na fote od tego kolegi z niemieć może on ma. Tobie chodzi o te dwie rurki co idą od ABS do góry, ale sadze ze się zmieści bo rozporka idzie od razu w sumie do góry trochę. Chodź według Wiechers ta pasuje do 214 i 216
[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 21:33 ]
Kolega mi odpisal ale zdjecia nie wyslal Ale mowil ze pasuje bez problemow i ze moge montowac. Tylko nie wiem czy ma tego ABS wiec musze znow na odpowiedz czekac
[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 23:24 ]
Ok wiec bedzie pasowalo o mam R25 MKII z ABS i bez zadnych problemow mu wpasowalo rozporka
Wiec bede zamawial.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit:
Wiec mam takie pytanie czy warto kupić Wiechers rozpórkę za 160zl + koszty przesyłki Bo mam okazje odkupić od kolegi z Niemiec Jak nie będzie pasowała to sprzedam na forum
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum