Witam w moim roverku siedzi ECU 104010 2406 4094.
Czy posiadacie schemat elektryczny tego sterownika? Chodzi mi głównie o wejścia/wyjścia. Mam tam jedną żyłę polutowaną (sztukowaną) i nie wiem od czego ona jest.
Czy idzie gdzieś sprawdzić jaki symbol ECU powinien być do danego roverka tzn po numerze vin na przykład?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 20:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 15:10
jest na schemacie power distribution zasilanie do MEMS idzie bezp z link5 i F5 w skrzynce pod maską na przekaźniki i z main relay jest zasilane MEMS na gniazdo C159 pin 28
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 08:43
tak to dziwnie wygląda na schematach, przejrzałem je jeszcze raz dokładnie (wszystkie) i niestety nie znalazłem żednego bezpośredniego zasilania (dziwne), można podejrzewać, że gdzieś przychodzi albo idzie z innego modułu np alarmu czy imo po rozbrojeniu ale tak głeboko nie wnikałem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum