Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Dzisiaj mój Rover nie odpalił .Cisza. na komputerze wyskoczył błąd po wzięciu na hol odpalił wygasiłem silnik znowu cisza nic ani nie pyknie znowu linka odpalił zgasiłem dalej to samo nie odpala po paru próbach odpalenia odpalił przejechałem teraz 100 km na pięć postoi raz odpalił za drugim razem teraz pod blokiem odpalałem go pare razy i stwierdziłem jak przekręcam kluczyk to cisza i za chwile zapala co to może być
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 07, 2010 00:04, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 15:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To pewnie jak zwykle czujnik polozenia walka rozrzadu,mialem podobnie tyle ze mi raz na jakis czas nie chcial odpalac,a wystarczylo pchnac i odpalal ale niech sie fachowcy wypowiedza
Byłem na komputerze pokazał trzy błędy ;ciśnienie wtrysku wstępnego -kontrola utrzymywane ciśnienia roboczego 2 sterowanie czasem grzania awaria sterownika żarzenia 3 elektron.blokada odjazdu brak kodu dzisiaj jeżdziłem to zapalał za drugim razem a raz nie zapalił wogóle przywioałem drugi klucz może zbieg okoliczności zapalił za piątym zakręceniem od czego mam zacząć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum