No no mi się udało jak kiedyś jechałem upchnąć 4x felgi 14" od Roverka. Dwie duze torby w twardy opakowaniu moje, oraz jeszcze 4 takie torby sportowe pasażerów plus 2 pary nart i 2 pasażerów do tego
Aha i kurtki zimowe jeszcze się jakoś upchały stylu Rover 200 nawet nawet jest pakowny
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Ja moim byłem nie dawno na Węgrzech. Zrobiłem 3200km, w 4 osoby na pokładzie
Zapakowany samochód pod sufit, namioty, materace i reszta rzeczy. Ale się chciało to się dało. Nie zawiódł
Aha - mam wersję 3-drzwiową, więc pakowało się ciężko Tzn, jak ktoś z tyłu usiadł to ciężko już było wysiąść....
Reddi [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 22:41
jednym słowem jak się popieści to się wszystko zmieści
ja do swojego upchałem telewizor 52 cale jednak musiałem go wypakować z opakowania trochę wiatr wiał i to mi karton zabrało to styropian ale zmieścił się śmiechowo było ludzie się gapili jak to z jednej a to z drugiej strony biegałem z ojcem
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
zmieściły się narty x2, kijki x2, buty narciarskie x2, wielka torba z żarciem od mamy, wielka torba ze słoikami od mamy, torba z ubraniami, dwa laptopy i my - luz był
xROnx do swej 200-ki, ostatnio jak wracał ze zlota, zapakował komodę i sypialnię z IKEI
hehe no dokładnie.
R200 to bardzo pojemne autka. kiedyś też byliśmy na zakupach w Ikei to zmiescilismy stol (118x70x40) i stol pod TV (130x30x30) oraz mnustwo różnych dupereli. Jechalismy w 2os. jedynie co musiałem zdemontować to... zagłówek przedni(pasażera) - to dla bezpieczeństwa wizury w lusterku
bez problemu mieści się też Sony Bravia 40'' .... eh super autko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum