witam.mam male pytanko.podczas jazdy zapala mi sie (dodam ze tylko czasem) kontrolka od poduszek .czasem sama gasnie a czasem dopiero jak zgasze samochod.co to takigo ?mam sie przejmowac?
Ostatnio zmieniony przez masin Czw Paź 22, 2009 19:19, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 19:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
masin, ile masz poduszek w samochodzie?
2 czy 4?, jeśli 4 to masz pod siedzeniami przewody do napinaczy pasów tak jak w R200 i one mogą być problemem, jeśli tylko 2 to masz taki układ jak w R400 i najprawdopodobniej problemem jest taśma w kierownicy
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
masin, ile masz poduszek w samochodzie?
2 czy 4?, jeśli 4 to masz pod siedzeniami przewody do napinaczy pasów tak jak w R200 i one mogą być problemem
No wlasnie ja mialem problem z kostkami pod fotelami, kilkakrotnie przy nich grzebalem i problem zawsze powracal.
Jednokrotne psikniecie preparatem do regenracji stykow/potencjometrow i problem zniknal na dobre (odpukac).
dzieki,i mozliwe ze to,bo ta kontrolka zapala mi sie zawsze jak jedzie ze mna pasazer,wiec posprawdzam sobie.Tylko gdzie doklaNIEJ JEST TA KOSTKA POD TYM SIEDZENIEM ?
dzieki,i mozliwe ze to,bo ta kontrolka zapala mi sie zawsze jak jedzie ze mna pasazer,wiec posprawdzam sobie.Tylko gdzie doklaNIEJ JEST TA KOSTKA POD TYM SIEDZENIEM ?
Gdzie dokladnie? No dokladnie pod siedzeniem, chyba nie jest to zbyt rozlegly obszar do poszukiwan
Zajrzyj tam i szukaj zoltej podloznej kostki, rozlacz ja, psiknij spray'em i podlacz z powrotem.
Oczywiscie nie zapomnij najpierw profilaktycznie odlaczyc akumulatora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum