mazda11, jeszcze troche musisz poczekać bo nie mam naprawdę czasu żeby Roverka wykąpać i w dogodnym miejscu zrobić mu sesję... Dopiero po urlopie się postaram - początek sierpnia... W każdej chwili możesz podjechać i obejrzeć lampki na żywca
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 163 Skąd: Z KOBRY
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 15:19
kolego NEOSS wrzuc te fotki sam jestem ciekaw ! (moze auto byc BRUDNE byle by było widac lampki )
a jak lamplki brudne to przetrzyj szmtką i cykaj to chwila roboty..
Trochę sceptycyzmu, by Mayson
Ładnie wyglądają, póki wyłączone. Zdjęcie drugie jest robione z ok. 3m przed autem, z pozycji stojącego człowieka, a oślepia jak cholera. Na drodze nie chciałbym go spotkać... Poza tym oficjalnie nie było lamp dedykowanych do R600, z tego co szukałem swego czasu po necie, więc to na bank samoróbka. Gdyby np. Hella robiła takie lampy, to nawet 1kzł bym odżałował ale oślepiacza nigdy nie zamontuję.
U dołu zdjęcia, które chyba nawet były już na forum. Podobne lampy. Te soczewki nawet bym chciał Oczywiście kwestia, czy jest odpowiedni rozdział strumienia światła.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Mayson wiadomo że na 100% przerabiane ale skoro gościu postarał się nawet o spryskiwacze do lamp to wydaje mi się że na pewno ustawił je na tyle możliwie aby nie oślepiały , i tak uważam to za lepsze rozwiązanie niż wsadzenie xenonów do zwykłych lamp
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
witam:) to ja jestem posiadaczem teog roverka z autocentrum:) fakt na tym zdjeicu oślepiaja ale wez pod uwage że były orbione póznym wieczorewm, auto było mokre a zdjeice jest z telefonu. wrzuce wiecej foteczek na auto centrum i tutaj tylko go po zimie doprowadze do błysku. ksenonki wyregulowane na przyrządze podczas przeglądu. silniczki regulacji działają, motyw taki że popki co sprwyski działają ale są podłączone pod te samą pompe co wycieracki także cisnienie jest do kitu, ale fabrycznie na zborniku połynu jest miesjce na drugą pompe, tylko nie wiem jak to mądrze podłączyc:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum