niektórzy po tym określają że silnik jest na padnięciu ale jeśli odkręcimy korek to przecież wałek lub wałki rozrządu rozrzucają ten olej więc moim zdaniem wszystko jest w porządku że chlapnie do góry
[ Dodano: Pią Paź 23, 2009 11:39 ]
pojechałem kiedyś z kolegą oglądać Lagunę 1,8 no i jego ojciec pierwsze co to odkręcił korek oleju i schlapało mu rękę olejem no i nie wzięli tej Laguny no ale jak miało nie schlapać mu ręki jak wałek było widać po odkęceniu korka więc jak chodził to i chlapał
Może sobie chlapać, rzucać, nawet piosenki śpiewać ale żeby tylko nie dymiło ani nie dmuchało za bardzo. Powinno być tylko czuć lekkie zassanie i wydmuchniecie powietrza. Taki jakby oddech.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Rowan, i PHJOWI, mają rację, wymień odmę i będzie spokój.
U mnie było podobnie, po wymianie odmy (czy jak to określili w salonie bmw bo tam kupowałem seprator) wszystko jest ok
wielkie dzieki odkrecilem przeczyscilem filter i cala reszte narazie funkcjonuje ale i tak musze kupic filter. kupie w angielskim bmw? I ile to kosztuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum