Przecież ta instrukcja jest bardzo prosta ... zaznaczasz środki reflektorów i tak ustawiasz światła, żeby świeciły 6cm poniżej tych środków stojąc w odległości 5m od ściany.
_________________ Pozdrawiam - Brt
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 09:54
szosownik napisał/a:
azer napisał/a:
takie rzeczy chyba robią za free
ale nie w Polsce
a czemu klamiesz ?
umnie co roku przed pierwszysm listopada na kilku stacjach ustawiaja swiatla za freee
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 10:02
szosownik napisał/a:
azer napisał/a:
takie rzeczy chyba robią za free
ale nie w Polsce
Szosownik, Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu, po raz kolejny piszesz chyba, żeby tylko pisać, a regulamin coś na ten temat mówi. Nie robimy tu na forum ścisłej kontroli i nie dajemy ostrzeżeń za takie rzeczy, ale Tobie się to nagminnie zdarza więc proszę następnym razem napisać coś bardziej merytorycznego (przynajmniej w "Usterkach..").
A nawiasem mówiąc, to nie masz racji, bo to zależy od stacji. U mnie również ustawiają na jednej za darmo. I powiem szczerze, myślę, że częściej w Polsce nie biorą za to pieniędzy niż w Europie Zachodniej.
z całym szacunkiem thef ale tylko do mnie ostatnio masz jakieś pretensje
dałem tylko do zrozumienia że w Polsce płaci się za ustawienie świateł choć to raczej zależy od stacji a u mnie się za to płaci
jeśli uważasz że powinienem dostać za to ostrzeżenie to nie krępuj się
pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: thef: Wto Paź 27, 2009 10:40 ] Już Ci raz na to zwróciłem uwagę, że w zasadzie spamujesz, a Ty nie wyciągasz wniosków. Jakbym chciał dać warna, to bym dał, ale przecież nie o to chodzi. W kwestii świateł nie dałeś nic do zrozumienia, oprócz swojej opinii w która i tak mija się z prawdą.
Raptile, Prostszy sposób jak by było kogoś innego miec z autem i niech patrzy kiedy go raza światła i tak ustawić. Bo jak mówisz ze to na chwile tylko.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum