_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 11:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a widzieliście może filmiki edbassmaster'a ? razem z nim jest jeszcze 1 koleś zapomniałem jego imienia ale profil ma bodajże "imię"vale films, co do przykładów to np. "haaba baaba"
albo jeden z serii "puter" ogólnie mają obydwoje śmieszne filmiki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Remi znany jest mi juz od 2 lat
Szkoda, ze filmy wypuszcza z duzym odstepem czasu pomiedzy jednym, a drugim.
Moze to za sprawa odsiadek za te swoje genialne pomysly
Tutaj jest strona z jego tworczoscia: http://www.nimportequi.com/en/
Mnie najbardziej utkwily w pamieci jego wejscia na imprezy na zywo
emitowane w TV;D
Mayson napisał/a:
To jest zwykłe, pieprzone chamstwo
A gdyby tam stała wasza matka...
A gdyby tutaj bylo przedszkole w przyszlosci...
Owszem, ze chamstwo... niektore akcje powyzej
wymienionego Remiego tez sie o nie ocieraja.
W kazdym razie, tez sie zastanawialem nad tym
co by bylo gdyby go pociagnelo po tej wodzie
i np. zakonczyl w tej grupce ludzi...
Dam-Kam napisał/a:
...a to nasz rodak i pomysły zapewne bierze po %
To widzialem juz wczoraj, ktos podal link na SB
Daleko mu do Remka, ale jakos trzeba zaczac.
Dobrze ktos skomentowal jeden film, "czego to debil nie zrobi, zeby byc na youtubie".
A co myslicie o tym ponizej?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
A co do filmiku z babami to jednak to chyba fake jest trochę, bo widać ze pod koniec ze pani kierowca cały czas na drogę patrzy i nie mogę zrozumieć żeby nie zauważyła korku.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum