Wysłany: Sro Paź 28, 2009 13:30 Alkohol, sukces i marzenia...
Właśnie dzisiaj minęły 3 lata mojej trzeźwości i dzielę się z Wami moim sukcesem
Dokładnie 3 lata temu, przestałem przepijać marzenia- teraz je spełniam, a Kochanica jest jednym z nich
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 13:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 18:42
Jeśli to nie tajemnica, można wiedzieć co się działo z Tobą 3 lata temu ? Mam rozumieć, że nadużywałeś alkoholu, tak ? Jeśli nie chcesz odpowiadać, co zrozumiem to zwyczajnie olej tego posta
Jeśli to nie tajemnica, można wiedzieć co się działo z Tobą 3 lata temu ? Mam rozumieć, że nadużywałeś alkoholu, tak ? Jeśli nie chcesz odpowiadać, co zrozumiem to zwyczajnie olej tego posta
Podjąłem jedną z najlepszych decyzji w swoim życiu- koniec z alkoholem.
Nadużywałem, nawet bardzo nadużywałem, ostatnie 4 lata przed tą decyzją- piłem codziennie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum