Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 202 Skąd: Polska
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 20:59 [MG ZR / R25] Dziwne zjawisko - proszę o poradę
Witam,
Dzis przyszly mi alufelgi i oczywiscie od razu chcialem zmienic oponki na zimowe i musialem to jakos zmiescic, wiec rozlozylem tylna kanape i nagle jadac nie slysze zadnego trzeszczenia z okolic tylnych szyb, polki, siedzenia itd po prostu bloga cisza! jade zadowolony, ze jest cisza w srodku - ale jednak to powrocilo, gdy juz zalozylem cala kanape i trzeszczenia po boku dalej wystepuja jak wczesniej wiecie w ktorym miejscu i jak moge temu zapobiec? nie mam pojecia dokladnie skad te trzeszczenia sie wydobywaja, ale to dzieje sie, gdy tylna kanapa jest w stanie gotowosci..
Czekam na Wasza pomoc i serdecznie Was pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 20:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 202 Skąd: Polska
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 14:51
Dzieki za pomoc!
Jeszcze jedno mam do Was pytanko jak zabezpieczyc szybe boczna uchylna, dokladnie prawa od strony pasazera bo po dluzszej jezdzie po "dziurach" zaczyna mi skrzypiec co jest bardzo denerwujace..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum