myślę, że wystarczą może jakieś podkładki. Też mam podobny problem, ale bo w zimę jak zamarźnie to jadąc po wybojach staje się denerwujący. Ale nic nie próbowałem jeszcze.
Wreszcie ktoś normalnie nazwał to coś nad tylną szybą w r200 Tak poważnie to może odkręć i przyklej pomiędzy taka taśmę piankową jak do przyklejenia emblematów w każdym motoryzacyjnym powinna być taka taśma firmy boll...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
1. Otwierasz klapę
2. Odkręcasz te gałki za które zaczepia się sznurki od półki
3. Z wyczuciem zdejmujesz plastiki boczne(żeby nie pourywać zaczepów - można śrubokrętem je "wcisnąć"), potem ten duży plastik pod spoilerem i tam masz śruby.
U mnie była dziwna sprawa, bo spoiler był przykręcony tylko na dwie śrubki. Dokupiłem dwie, mocno przykręciłem i jest git
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum