Wysłany: Czw Maj 07, 2009 15:27 [R75] Automatyczne włączenie świateł
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2003
Witam Panowie.Mam do was kolejne pytanie Czy ktoś z was może mi powiedzieć czy w tych roverkach jest funkcja automatycznego włączania świateł? Jesli jest taka opcja to jak się ją włącza? z góry dziękuje za podpowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 06, 2010 10:45, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 15:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kosztuje to tyle co podłączenie pod testbooka i nie że wgrywa się program (podobno też tak można) tylko jest normalna opcja do włączenia i wyłączenia funkcji. Ja sobie włączyłem światła i zamykanie zamków po ruszeniu (ale wyłączyłem zamki bo mnie wkurzały). Nawet jak założyłem podgrzewane fotele to trzeba było włączyć opcje na T4.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Ja mam w swoim automatyczne włącznie i wyłączanie świateł, także nie muszę o nich w ogóle pamiętać, a jak to jest zrobione, to nie wiem, bo takiego już kupiłem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum