xmen38, odezwij sie do mnie ja mam uzywane graty w idealnym stanie...
Pas przedni ktory pokazujesz jest do 200 kanciastej...
Zgniecione masz absorbery - strefy zgniotu...
Pas przedni kupuj uzywany oraz belke tez... Nowa to kosmiczny koszt a i tak zamiennik tak pasuje ze blacharz Cie wygoni
He he he ladnie mi nie kosmiczny koszt.Tych sperzedawcow w polsce to cos pogielo.Za 160 pln kupilem w anglii lewa lampe elek. maske i prawe nadkole a oni za zawieszenie zderzaka krzycza 150.
[ Dodano: Sob Paź 31, 2009 19:03 ]
A i wszystko w kolorze
_________________ Chyba przesiade sie na MG ale dopiero jak moj klekocik padnie na amen czyli nie szybko
tak tylko ze lampa sie nie przyda na nic i Ty po to sam pojechales wiedz Ty nie chciales na tym zarabiac... a najlepiej kupic pas przedni uzywany bo ten co chcesz kupic za 137.zl to tak zwana podróbka i jest troche lipna lepiej kupic uzywany i troszku wiecej zaplacic jest lepiej wykonany i wiesz ze bedzie pasowal napewno. sam rozbilem niedawno mojego dokladnie tak samo i wlasnie w piatek daje do naprawy pas kupilem za 50 zl od znajomego i blodnik rowniez za 50 tylko lampy cholera drogie bo po 300 zl sztuka chyba ze ktos widzial taniej do rovera 25 to chetnie bym sie dowiedzial gdzie nie interesują mnie angliki bo to bez sensu tylko mandat mozna zarobic nie potrzebny
o prosze nowe lampy i halogeny małe zmiany ale na lepsze...
[ Dodano: Wto Gru 01, 2009 12:23 ]
a w jakich kosztach sie zamknęła ta Twoja naprawa ja własnie tez mialem naprawiany przod tylko w 25 jestem ciekaw ile zaplacic mogles za wszystko...
a to troch poszlo Ci kasy... ja na moja naprawe wydalem 700zl czesci i 500 zl robocizna pozostaly mi dwa elementy do malowania bo zderzak mam w kolorze czyli jeszcze kolo 500 zl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum