Wysłany: Pią Paź 30, 2009 20:11 [R200]Stop i tablica
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: wszystkie
Mam problem bo nie działa mi STOP na lotce i światło podświetlenia tablicy rej. poza tym wszystko jest w porządku .
Mam jeszcze takie pytanie czy wymagane jest włączenie zapłonu aby świaciły światła teblicy czy swiecą normalnie ??
Prosze o pomoc i szybką odpowiedz (gg11703731)
Pozdrawiam
:bezradny:
Ostatnio zmieniony przez walkie Pią Lis 19, 2010 21:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 20:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Popraw temat jak napisał kolega wyżej, a co do usterki, to sprawdź wiązkę kabli w gumowym przepuście do klapy (po prawej stronie).. na 99% tam jest przyczyna
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 07:21 [R214 Si 96'] nie działa stop i tablica
Nie działa mi podświetlenie tablicy i światło STOP na lotce Sprawdziłem próbówką w kostce pod klapa i tam nie ma prądu jest tylko prąd do wycieraczki . Wcześniej STOP działał a raz jak go poruszyłem to sie "odezwał" ale nic . Bezpieczniki i reszta raczej OK.
Jeszcze mam niemiecką instrukcje i nie za bardzo wiem z swojego tłumaczenia który bezpiecznik jest do czego . Byłbym wdzięczny za polski opis bezpieczników.
100% kabelki na połączeniu klapy z autem, sam wczoraj robiłem, nie działała mi lampka w bagażniku, jak zdjąłem gumowa uszczelke to szok, na ok 10 kabli 7 trzebabyło obklejać taśma, a jeden przewodzik, oczywiscie ten od lampki był przerwany. Gumowa osłonke najlepiej do połowy rozciąc bo nie dotrzesz do kabli inaczej, potem zklej ładnie szkotem i juz. Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum