hmm nagłówek czerwony oparcie żółte albo nie zielone kierownica pomarańcz a kanapa różowa ok żart
coś mi się wydaje że jak nie znajdę nic na allegro gotowych foteli skórzanych to podejmę się tej eko skóry i będę jednym z nielicznych... ktoś musi kiedyś przetestować dla dobra ogółu
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 04, 2009 22:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A ludzie głupoty piszecie eko skóra to nie jest skaj. Zwyczajowo sie tak przyjeło ale weżcie do ręki prawdziwy skaj, derme, ekoskóre z chin i dobry europejski wyrób i porównajcie wszystkie to zobaczycie ze pożądna ekoskóra wypada najlepiej
Masz z tym racje, ja w sumie swoja skore na boczki kupilem na allegro za 12zl za meter chyba
Rozmawialem z jednym kolega co kiedys robil obszycia na yachty i motorwoki i sam mowil ze ludzie nie wiedzieli roznicy pomiedzy droga eko skora a prawdziwa skora. Wiec fakt trzeba by jakos poradzadna eko skore do tego sobie kupic.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Dokładnie tak jak pisze. Ogólnie nie ma co kupować na allegro bo to sam szajs jest.
W każdym mieście na pewno jest przynajmniej jedna hurtownia tkanin bądź obić tapicerskich. Lepiej wydać pare złotych więcej ale cieszyć się długo nowym wyglądem ukochanego R
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
widzę że nie tylko ja mam w planach zakup eko do oklejania i obicia.. też zastanawiałem się nad kupnem na allegro ale nie wiadomo co to przyślą tak jak pisał Vesper
Vesper416 napisał/a:
Ogólnie nie ma co kupować na allegro bo to sam szajs jest.
W każdym mieście na pewno jest przynajmniej jedna hurtownia tkanin bądź obić tapicerskich.
ale znalazłem coś ciekawego i myślę że warto się podzielić bo niestety nie każdy ma gdzie kupić
Ja również dostałem próbki z allegro 67 kolorow dokladnie! Coś mnie tkneł jednak że nie bede czekac za wysyłką i zobacze w hurtowni a że w swarzedzu jest okolo 30 takich sklepow to bylo co oglądać i po porównaniu z tym co dostałem z allegro koniec w koncu kupilem porządny wyrób co prawda 3x drozej niz na allegro ale ta jakosc jest tego warta
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 17:45
Witam,
Przyłączę się do tematu z następującym pytaniem - czy w Roverkach serii 600 (i innych) były w ogóle montowane fotele z prawdziwej skóry? Miałem do czynienia z dwoma R600 z dwoma rodzajami obicia skórzanego i mam wrażenie, że nie były one z prawdziwej skóry. "Skóra" była elastyczna jak skaj (przynajmniej boczki foteli), jest też podklejona od spodniej strony jakimś materiałem. Ogólnie nie sprawia wrażenia prawdziwej skóry. Co o tym sądzicie?
biniooo [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 03, 2010 14:00
Witam,
widzę że temat się trochę zakurzył.
Ostatnio dostałem zachcianki na czerwona skórę (ew. ekoskórę).
Spytałem się mojej mamy czy zrobi (bo jest krawcową), ale powiedziała że jak jej dam wykrój.
Ktoś z was może ma albo wie gdzie poszukać?
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum