Nie mailem przyjemnosci grac w nowa FIFE ale slyszalem pozytywne wypowiedzi kolegow Ja osobiscie teraz mecze Call of Duty: Modern Werfare II.......niesamowita gra
przez długi czas Lineage II (mmorpg) ale już się odzależniłem
a odstresowuję się czasem przy Medal Of Honor albo Call Of Duty... ale ostatnio rzadko
a odkąd pamiętam - Tomb Raider - jak tylko wychodzi kolejna część to znikam na kilka dni z życia publicznego aż ją przejdę... a później oczywiście cyklicznie odgrzewam poprzednie części i zwiedzam na spokojnie krainy szukając ukrytych miejsc i przedmiotów... ale nikt nie mówił, że jestem normalny
aha i generalnie lubię wszelkie poin'n'clicki typu "ucieczka z..." albo inne gierki logiczne we flashu typu "kliknij coś to gdzieś wypadnie coś z czegoś a potem użyj tego by cośtam" Z ostatnich tego typu polecam szczególnie "Machinarium" (ludzi odpowiedzialnych za kultowy podobno Samorost) albo starsze już "World Of Goo" albo serię "Esklavos" (13 części )
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum