Wysłany: Sob Lis 14, 2009 22:00 [214Si 97r] Jaka jest regulacja kierownicy i wysokość fotela
Witam!
Szybkie pytanie: Jaka jest różnica w kierownicy między maksymalnym położeniem a minimalny ? U mnie wypada jakieś 2cm i zaczynam się zastanawiać czy ona przypadkiem nie służy tylko do tego aby odsłonić śrubki od liczników
I drugie: Czy w wersjach 200 bez regulacji fotela pasażera to normalne że siedzi się tak wysoko ? Czy w wersji fotela z regulacją można zjechać trochę niżej czy tylko wyżej można się podnieść ?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 22:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No to klapa, będę dalej jeździł prawie leżąc w samochodzie
Wywalam kopułkę z palcem, a za nimi poleci także cewka...
Więc raczej powinienem napisać "cyfrowy aparat zapłonowy" ale mi się nie zmieści
Ogółem dobrze idzie, muszę tylko jeszcze odczytać informacje z czujnika wału (i znaleźć gdzie są od niego kable) i będzie można majstrować z wyprzedzaniem zapłonu
Na razie benzyniak, bo co można do diesla dodać
Kombinuje od razu razem z tym nad badaniem spalania dedykowanym specjalnie dla rowerów to może to się ON'owcom przyda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum