Wysłany: Sro Lis 18, 2009 16:43 [r200 1,4 16V 99r 103 km benzyna] brzęczy coś w schowku
Witam mam problem z brzeczącym schowkiem i chce sie za niego jutro zabrac i moje pytanie czy powie ktos mniej wiecej ktore sruby trzeba rozkrecac bo niechce czegos zle odkrecic patrzylem to tam sa jakies wewnatrz srubki nasadkowe ,ale czy to wystarczy zeby schowek wyszedl ,szukalem w FAQ i innych tematow ,ale cos nie wyszukuje mi
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 16:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja miałem ten sam problem. Odkręciłem schowek (klucz ósemeczka) i poprawiłem kable przykręciłem schowek i problem znikł... nie wiem teraz czy to kable czy śrubki ale pomogło.
Pozdro!
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum