witam mamproblem z włącznikiem nawiewu oraz pokretlem temperatury otóż wogole nie mam zimnego powietrza oraz nie włącza mi sie nawiew na I i II stopniu tylko III i IV wiec chcialbym rozebrac caly kokpit....zabieralem sie do tego ale niestety nie udalo mi prawdopodobnie przeoczylem jakies srubko czy cos...czy moze ktos dostep do jakiegos schematu jak to zrobic???
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 10:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
po co zaraz cały kokpit rozbierać??
jeśli chodzi o dmuchawę to wpisz w szukajce hasło rezystory i przeczytaj parę pierwszych tematów dotyczących R400/45/200/25 jakie wyskoczą.
jeśli chodzi o zimne powietrze, to najpierw sprawdź, czy zaworek przy ścianie grodziowej reaguje na ruchy pokrętła cieplo-zimno, być moze po prostu lilnka się z niego zsunęła, abo z dźwigienki pośredniej, która jest widoczna za konsolą środkową, po zanurkowaniu w okolice pedałów.
Jeśli już koniecznie chcesz rozbierać, to iu Ciebie jest tak samo jak tu:
http://roverki.pl/article.php?sid=458
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum