Szukaj Rezystor dmuchawy było sporo o tym pisane tu masz dane do zakupu nowego . Psująca się regulacja nawiewu jest wadą fabryczną w tych samochodach LINK
Pomógł: 84 razy Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 757 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 17:54
Franki28 napisał/a:
Szukaj Rezystor dmuchawy było sporo o tym pisane tu masz dane do zakupu nowego . Psująca się regulacja nawiewu jest wadą fabryczną w tych samochodach LINK
Czysty idiotyzm jak ludzie za kawałek drutu oporowego dają 83 PLN.
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
Ja dałem tylko link do aukcji jeśli kolega bawi sie w elektronika to może sam sobie zrobić za parę zł znalazłem inna aukcję ale juz zakończoną o wiele tańszą LINK
Czysty idiotyzm jak ludzie za kawałek drutu oporowego dają 83 PLN.
Podobnie jak czujnik temp. powietrza w dolocie. Kosztuje on jakieś 300 PLN a jest to najzwyklejszy pod Słońcem termistor, umieszczony w plastikowej oprawce z gwintem, którego sprzedają w minimalnych ilościach 10 sztuk, bo kosztuje ten "dziesięciopak" jakieś 80 groszy..
_________________ Człowiek pochodzi od małpy. W czerwonym.
Jeżeli masz chwilę poczytaj jeszcze TUTAJ Jak tam opisałem : połączyłem równolegle dwa rezystory o wartości 2,2 ohma 10 Watt (czyli wyszło 1,1 ohma) - działa trzeci miesiąc i jest OK.
[ Dodano: Nie Lis 22, 2009 10:26 ]
szukalem nic z tego
[ Dodano: Nie Lis 22, 2009 10:28 ]
mialem nadzieje ze jako stali bywalce bardziej jestescie w temacie dostepu do takich miejsc gdzie mozna kupic taki silnik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum