Wysłany: Czw Lis 19, 2009 20:46 Markzo w Węgrowie ;)
Heja!
w piątek 20.11.09 czyli jutro bedę w godzinach 8-16(może dłużej) w Węgrowie na ul. Kościuszki 159. R75 dostanie polskie NITRO jakby ktoś miał chcice się spotkac to walcie smiało kotnakt: 880-300-660
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 20:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
hehe... Mo mechanik spod Mińska kiedyś mi go polecił i już kilka znajomych aut z Wawy tam wysłałem, a podobno i z Białegostoku tam dojeżdżają na gazowanie.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No i jestem
spalanie w 1 strone (tata prowadził, totalny brak ruchu, prędkość ok 100km/h) 7.5l
Auto po 8 wjechało na warsztat, o 16;45 było gotowe do jazdy czyli tak jak obiecywali, czas montażu 8-9h
Obserwowałem mechaników i jedyne co moge powiedziec, to w pełni profesjonalne podejście do tematu Auto jak narazie chula super spalanie w powrotna stone już niestety większe - niestety w 1h przejechałem 36km, takie korki a jak już minałem korki to musiałem sie ostro przebijać do przodu (faaaajnie aftomat robi kick-down'a ) spalanie ok 10l mi wyszło ale poniżej 120km/h nie schodziłem
Zobaczymy jak autko będzie się sprawowało za jakiś czas, jak narazie jest very good i mam nadzieje tak zostanie
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
To raczej dobrze - gdyby było takie samo lub mniejsze, to znaczyłoby, ze źle wyregulowali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum