Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 202 Skąd: Polska
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 15:04 Końcówka tłumika - zdjęcie
Witam!
Chcę gdzieś kupić taką samą końcówkę jak na tym zdjęciu podanym poniżej. Końcówka ma pasować do MG ZR 2.0 iDT. Wiecie gdzie mogę taką dostać w fabryczne miejsce żeby pasowało?
Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 15:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
HuMaX, ja mam taką w swoim R, może nie "toćka w toćkę", ale ten deseń, nieco mniejsza troszkę, a gdzie kupiona, czy też było fabrycznie, to nie wiem, bo już z takim zakupiłem.
HuMaX, jakiś podróbek chińskich nie kupuj, ja polecam ULTERA, są bardzo dobrze wykonane, ja sam mam przeszło ponad rok, żadnego nalotu, ładnie się zmywa, zero rdzy i teraz po lekkim przepaleniu tłumika nawet na jałowym ładnie mruczy, ewidentnie ją słychać, a mam największą z możliwych okrągłych Fi100. zobacz sobie ta stronkę na pewno coś wybierzesz
Remi55, tłumik po jakimś czasie się wypala, to chyba normalny objaw, jeżeli jest jakaś sportowa końcówka to wtedy ładnie burczy, u mnie jest taki objaw , jak 1,5 roku temu robiłem cały nowy układ wydechowy, to miałem zamiar zamontować tłumik basowy-końcowy lecz zrezygnowałem z tego i zamontowałem samą końcówkę, jest ona bardzo ciężka a jednocześnie bardzo dobrze wykonana, kosztował chyba w tedy jako 90 zł.
Ewidentnie czuje różnice między nowym tłumikiem a teraz jest po prostu głośniejszy, a że mam końcówkę o takiej dużej średnicy to ładnie mruczy, szkoda że nie jest tak w czasie jazdy przecież z biegiem czasu i użytkowania tłumik końcowy wypala się od środka.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 202 Skąd: Polska
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 22:24
Krzysi3k5, nie wiem o które zdjęcie Ci chodzi, ponieważ wyświetla mi się cała lista końcówek.. jeśli chciałbym zamówić którąś końcówkę ulter'a to jak ją zamówić? a supersprint'a nie ma do mojego silnika bo patrzylem na ich stronie internetowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum