Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam drodzy forumowicze mam pytanie jak wyciagnac tylne siedzenie czyli to co zaslania bagaznik prosze o odpowiedz wlasnie nie mam tyh przyciskuw do skladania kanapy
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 29, 2010 11:10, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 09:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
We wszytskich R75 tylna kanapa się składa i niech tu Markzo, popeliny nie sieje Jeśli nie masz przycisków przy zagłówkach to pod oparcie wsadź rączkę i wyszukaj czarne tasiemki, wyciągnij je i mocno pociągnij z obu stro na raz odciągając oparcie i zaczepy powinny puścić. Tu jest tak, że jak puszczą górne zaczepy to oparcie możesz sobie wyjąć z samochodu, bo oparcie na siedzeniu leży wysoko i będzie przeszkadzać.
a guzik prawda jak znajde foty na dysku to wstawie, R75 2.5Kv6 w bardzo bogatej opcji, w którym kanapa się nie składa i nie jest to odosobniony przypadek
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Markzo, a te tasiemki od spodu za które się pociąga? Gdybyś np wiózł teściową w bagażniku i klapa by Ci się zacięła to jak byś ją wyciągnął? Jakaś droga na tylną kanapę musi być
jesli mnie pamięc nie myli ( a moze mylic w moim wieku )
http://forum.roverki.eu/v...er=asc&start=20
to w tym temacie ten czarny R75 za 25500 miał w bagazniku taka jakby dykte zamiast obica tylnej kanapy i chyba sie jej nie dało złożyc z tego co kojaze...
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
czy piotr1972, nadal należy pomagać? już tyle było uwag na temat jego ortografii, nie mówiąc już o używaniu polskich znaków. Może robisz to specjalnie obrażając nas?
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 22:21
To bym się zdziwił,gdyby ktoś z Was miał dzieloną tylną kanapę.Takie rzeczy to mi się kojarzą z autem niższej klasy,co to w niedzielę do kościoła,a w tygodniu z wieprzkiem do skupu.Lexusy i Maybachy chyba mają jednolitą kanapę,nie to żebym porównywał R75 do któregoś z tych zł...ów.
Co do [/b]piotra,który zaczął wątek,to już kiedyś wyraziłem swoją opinię.Ani to smutne,ani śmieszne.Mój szef jest świeżym "nowobogackim"-forsy w bród,ludzie zasuwają,a on w zamówieniu pisze:"krutkje róry".Widać takie czasy,że dyslektycy zaczęli kupować dobre samochody.
_________________ Sprawdzajka pisowni nie boli.
Ostatnio zmieniony przez Dziadek Pią Lis 27, 2009 08:40, w całości zmieniany 1 raz
A ja myślałem, że Maybachy mają pełne wyposażenie, a tu lipa, Rydzyk świniaka już Maybachem nie przewiezie
Dziadek, jeśli chodzi o szefów to standard, mój jest kierownikiem całego działu od obsługi klientów w jednej z telewizji prywatnych a nawet nie ma matury...
Teraz takie czasy mamy, że frajerzy śmieją się z nas i ośmieszają. Ale to tylko taka moja dygresja.
Nie we wszystkich. To była opcja za dopłatą. Welurową miałem składaną a skórzaną nie.
Opcja za dopłatą była,owszem,ale z widocznymi przyciskami obok zagłówków,we wszystkich innych przypadkach zawsze występują tasiemki pomiędzy siedzeniem a oparciem.Niedowiarkom proponuję wykonać telefon do ASO Rover lub PHJOWI,Art-Bizar
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 34 Skąd: białystok
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 20:50
Ale jaja!!
Po 2 latach użytkowania dzisiaj po raz pierwszy złożyłem oparcie tylnej kanapy.
Dałbym se łapy poucinać że się nie da!! Grzebnąłem pomiędzy oparciem, a siedziskiem, a tam dwa czarne paseczki!! Totalny szok!!
Zatem prawda wyszła moja i punkcik za dobrą odpowiedź mi się należy ale piotr1972, zawsze o tym zapomina, jak również o obowiązkowej lekturze - słownik ortografii.
Opcja za dopłatą była,owszem,ale z widocznymi przyciskami obok zagłówków,we wszystkich innych przypadkach zawsze występują tasiemki pomiędzy siedzeniem a oparciem.Niedowiarkom proponuję wykonać telefon do ASO Rover lub PHJOWI,Art-Bizar
Zgadza się ale jak masz tasiemki to nie otworzysz kanapy. Tzn otworzysz ją ale nie położysz. Kanapa rozkładana składa się jakby z 3 części: środkowa czyli oparcie i 2 małe boczne niezależne od oparcia,takie jakby maskownice na pozostałą część której nie zasłania oparcie.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum